Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

‘Surime’ de la companyia Pentina el gat arriba a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles

Com a gran novetat la campanya inclou descomptes i promocions a una desena de restaurants que s’han adherit en aquesta tercera edició

dijous 04 abril 2024

Joventuts Musicals de Banyoles presenta l’espectacle familiar ‘Surime’, produït per la Companyia Pentina el Gat, que tindrà lloc el proper 7 d’abril, a les 12 del migdia, a l’escenari de l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles. Aquesta producció, pensada per a tota la família, promet una experiència única plena de diversió i emoció. Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web de Cultura Banyoles cultura.banyoles.cat.

‘Surime’ és una obra que combina música, teatre i una espectacular posada en escena. El públic serà convidat a endinsar-se en un món ple de sorpreses i aventures on coneixeran a en Surime, un cranc que no li agrada la gent. Però, tot plegat canvia dràsticament quan coneix a una nena que, tot i les dificultats que la vida li ha posat a davant, viu amb alegria i entusiasme.

Amb una narrativa captivadora i una estètica visualment tractada, l'espectacle promet captivar els espectadors amb una història d'aprenentatge vital a cavall de música i cançons originals, cantades i executades 100% en directe.

Pentina el Gat és una reconeguda companyia dedicada a la producció d'espectacles familiars per a tots els públics: animacions, espectacles de sala i espectacles itinerants. Les premisses sobre les quals la companyia ha dissenyat les seves creacions han sigut sempre les mateixes: música 100% en directe, la màxima qualitat i el compromís entre pedagogia i lleure, sempre amb l’espectador com a receptor prioritari de les seves creacions.

Durant tots aquests anys la companyia ha creat 22 espectacles i ha fet més de 2.000 actuacions arreu de Catalunya i Espanya, i també ha fet petites gires a Europa.

Les entrades per al concert de diumenge es poden comprar a través del portal www.cultura.banyoles.cat i presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles en horari d’atenció al públic.