Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

‘Ovelles’ arriba a la Factoria d’Arts Escèniques amb les entrades exhaurides

L’espectacle aborda en clau d’humor la frustració d’una generació marcada per la crisi

dijous 24 març 2022

La Factoria d’Arts Escèniques acollirà demà l’espectacle Ovelles, una comèdia escrita i dirigida per Carmen Marfà i Yago Alonso. L’espectacle, que forma part de la programació estable d’arts escèniques de Cultura Banyoles, es podrà veure a les 8 del vespre i ja té les entrades exhaurides. 

Al muntatge, els actors Sara Espígul, Biel Duran i Eduard Burch interpreten tres germans de Barcelona que es troben per decidir què fer amb una insòlita herència, un ramat de 512 ovelles en un poble aïllat de tota civilització urbana. Però aviat s’adonaran que el que semblava un regal caigut del cel pot capgirar la seva realitat. Aferrats a unes vides que no els satisfan, s’enfrontaran a una decisió que posarà a prova la seva relació de germans. 

Ovelles reflexiona en clau d’humor sobre la frustració d’una generació molt marcada per la crisi. De com fer front a la decepció i a la permanent necessitat de reinventar-se. 

L’espectacle es podrà veure demà divendres a les 8 del vespre a la Factoria d’Arts Escèniques dins la programació de Cultura Banyoles per aquest semestre i les entrades estan exhaurides.