Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ANY 2023

SUBVENCIONS ATORGADES 2023

Subvenció a ajuntaments per estudis, plans, programes i projectes locals en l'àmbit de les polítiques d'habitatge, any 2023  

La Diputació de Girona, ha atorgat a l’Ajuntament de Banyoles una subvenció per un import de 10.000,00 euros per a la realització del “Estudi del cens d’habitatges buits del municipi de Banyoles”.

Diputació de Girona

Subvenció per la gestió de les polítiques socials d’habitatge en l’àmbit comarcal, any 2023

La Diputació de Girona ha atorgat a l’Ajuntament de Banyoles una subvenció per un import de 3.420,00 euros per la gestió de les polítiques socials en l’àmbit de l’habitatge de la comarca del Pla de l’Estany per seguir mantenint les polítiques socials d’habitatge.

Diputació de Girona

Subvenció als ajuntaments per a inversions en habitatges destinats a polítiques socials, any 2023

La Diputació de Girona ha atorgat a l’Ajuntament de Banyoles una subvenció per un import de 45.000,00 euros per realitzar inversions en 3 habitatges de propietat municipal per tal de millorar la seva qualitat i destinar-los a polítiques socials.

Diputació de Girona

Subvenció als ajuntaments per  a inversions en l’adquisició d’habitatges socials, any 2023

La Diputació de Girona ha atorgat a l’Ajuntament de Banyoles una subvenció per un import de 90.000,00 euros per realitzar inversions en l’adquisició de 3 habitatges destinats a polítiques socials.

Diputació de Girona