Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Roger Manyà i Ivet Farriols guanyen al Banyoles Half Triathlon

La prova s’ha celebrat durant tot el matí a l’entorn del Parc de la Draga

dilluns 03 maig 2021

Els triatletes Roger Manyà (Saltoki Trikideak) i Ivet Farriols (T3 Team) s’han endut avui la victòria al Banyoles Half Triathlone, triatló B de Banyoles. La competició, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Federació Catalana de Triatló, s’ha celebrat durant tot el matí a l’entorn del Parc de la Draga.

Un total de 360 triatletes han participat aquest matí a la competició que s’ha iniciat poc abans de les 8 del matí amb la prova de natació. Dels 1.900 metres previstos, finalment els participants han hagut de completar un circuit rectangular de 750 metres amb sortida i arribada al Club Natació Banyoles per la baixa temperatura de l’aigua.

Posteriorment, els participants han fet 80 quilòmetres de ciclisme amb un doble circuit de dues voltes cadascun en bicicleta des del Passeig de la Draga passat per Fontcoberta i Esponellà i després, de tornada a Banyoles, fins a Porqueres i Sant Miquel de Campmajor. La competició ha acabat amb la cursa a peu on els participants han hagut de completar un circuit de 3 voltes per l’entorn del Parc de la Draga i l’Estany, amb un total de 20 quilòmetres i en un recorregut totalment pla.

En categoria masculina, la victòria ha estat per al triatleta Roger Manyà (Saltoki Trikideak) que ha dominat la prova des de l’inici amb un temps de 3 hores 25 minuts 29 segons. La segona posició ha estat per Erik Merino (Club Triatló Granollers) amb un temps de 3 hores 25 minuts i 54 segons i tercer, Robert Budai (C.E.T. Distance) amb un temps de 3 hores 33 minuts 41 segons.

En categoria femenina, Ivet Farriols (T3 Team) s’ha imposat amb un temps de 4 hores 2 minuts i 35 segons. En segona posició, Eva Ledesma (Club Esportiu Tri 4.40) amb un temps de 4 hores 6 minuts i 59 segons i Silvia Toscas (Club Natació Sitges) amb un temps de 4 hores 9 minuts i 50 segons.

Primera prova del calendari

El Banyoles Half Triathlon de Banyoles serà la primera prova del calendari del triatló a Banyoles. Després de diumenge, la propera cita serà el Triatló Internacional, que se celebrarà el cap de setmana del 4 i 5 de setembre i que inclourà la Copa d’Europa Júnior de Triatló, el Campionat d’Espanya de Triatló o el Triatló de Catalunya, la prova degana del triatló a Catalunya.