Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Banyoles inicia temporada amb més de 30 programes i espais amb una gran diversitat temàtica

Una seixantena de col·laboradors duen a terme espais humorístics, musicals, cinematogràfics, científics i de debat

dilluns 04 octubre 2021

Aquest dilluns, 4 d’octubre, ha començat la nova temporada regular a Ràdio Banyoles. Aquest curs destaquen la gran quantitat de col·laboradors, més de 60 persones, que durant el pròxim any duran a terme espais de diverses temàtiques.

La majoria de programes es mantenen respecte a la temporada anterior. Les novetats d’aquest any arriben de la mà del programa ‘Tal com raja’, un espai on Maria Bouabdellah i Paula Serrà parlaran sobre les inquietuds dels joves com els estudis, el fet de compartir pis o l’oci a Banyoles.  També comença un nou programa musical, ‘El tren’ en què Francesc Segorbe comparteix la seva selecció musical amb una gran diversitat d’estils i artistes atemporals i d’arreu del món.

Ràdio Banyoles vol ser un servei de participació ciutadana on les persones amb inquietuds radiofòniques puguin tenir un espai a la graella de l’emissora. D’aquesta manera, la programació de Ràdio Banyoles està formada per espais molt diversos: musicals, d’humor, de debat, sobre viatges, amb entrevistes, cinematogràfics i científics, entre altres.

Referent en informació local

La programació dels col·laboradors complementa els diversos espais d’informació. Els serveis informatius de l’emissora es marquen l’objectiu, una temporada més, de seguir essent els referents en informació local al Pla de l’Estany. 

Reestructurats la temporada passada, es mantenen els quatre espais informatius amplis: l’Informatiu primera hora (10.00 h), l’Informatiu migdia (13.30 h), l’Informatiu tarda (18.30 h) i l’Informatiu nit (22.00 h -a les 23.00 h, els dijous-). A més del programa Hora Extra, els dissabtes (13.00 h) i diumenges (11.00 h).

La temporada 2021/2022 a Ràdio Banyoles s’allargarà fins al diumenge 3 de juliol de l’any que ve.