Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la temporada de bany a l’Estany de Banyoles

Aquest passat dissabte 1 de juny es va donar el tret de sortida de la temporada de bany a l’Estany

dilluns 03 juny 2024

La temporada de bany a l’Estany de Banyoles s’ha iniciat aquest passat dissabte 1 de juny i s’allargarà fins al 15 de setembre. L’Ajuntament de Banyoles com a regulador del bany a les zones autoritzades a l’Estany ha fixat els horaris per a la zona de bany de la Caseta de Fusta, que des d’aquest cap de setmana passat ofereix el servei de salvament i socorrisme.

A la zona de bany públic de la Caseta de Fusta, s’ha delimitat la zona de bany, que és d’uns 30 metres des de la riba, i es fixa l’aforament màxim en 250 persones. L’horari d’accés a la zona de bany de la Caseta de Fusta serà de dilluns a divendres de les 2 del migdia a les 7 de la tarda fins al 22 de juny. Els caps de setmana i la resta de dies de juny a partir de Sant Joan l’horari serà de les 11 del matí a les 7 de la tarda.

Durant els mesos de juliol i agost l’horari serà cada dia de les 10 del matí a les 8 del vespre. Per últim, de l’1 al 15 de setembre l’horari, novament, de les 11 del matí a les 7 de la tarda, llevat dels dies 12 i 13 de setembre en què l’horari serà de 2 del migdia a 7 de la tarda. Durant tota la temporada de bany, i dins dels horaris per cada època, s’oferirà el servei de salvament i socorrisme.