Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Miquel Noguer, proclamat de nou alcalde de Banyoles

Miquel Noguer, de Junts per Catalunya, ha estat proclamat de nou alcalde de Banyoles aquest migdia, en la sessió constitutiva del ple de l’Ajuntament. Noguer, que va obtenir 9 dels 17 regidors del ple municipal, ha obtingut la majoria absoluta del ple. Aquest serà el quart mandat de Miquel Noguer com a alcalde, els dos últims dels quals també amb majoria absoluta.

dilluns 17 juny 2019

La sessió constitutiva del ple de l’Ajuntament de Banyoles s’ha iniciat puntualment a les 12 del migdia amb la formació de la Mesa d’Edat i la presa de possessió dels 17 regidors del ple municipal. Els resultats de les darreres eleccions municipals a Banyoles van atorgar 9 regidors al grup de Junts per Catalunya, 5 a Esquerra Republicana, 2 a Sumem Banyoles i 1, a Convivència i Progrés.

Una vegada els regidors han pres possessió de la seva acta, ha quedat constituït l’Ajuntament de Banyoles per al proper mandat i s’ha procedit a la proclamació de l’alcalde. Amb 9 dels 17 vots del ple municipal, Miquel Noguer ha estat proclamat per quarta vegada Alcalde de Banyoles.

En el seu discurs de proclamació, Miquel Noguer ha assegurat que “ens esperen quatre anys intensos, plens de reptes que haurem de saber gestionar entre tots, cadascú des de la seva responsabilitat”. En aquest sentit, ha destacat que “en aquests quatre anys haurem de continuar treballant per anar dibuixant el model d’una ciutat per viure, per viure-hi i per viure-la” i ha afegit que haurà de ser “una ciutat on els veïns s’hi sentin a gust i on puguin continuar progressant, tant econòmicament com socialment, acollidora pels que ens visiten, plena d’iniciatives suggeridores i atractives”. Entre els reptes de futur, Noguer ha apuntat l’aprovació definitiva del POUM, el benestar, la cohesió social, l’educació, la cultura o l’esport.

Fotos: Pere Duran