Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Miquel Noguer, investit de nou alcalde de Banyoles

En una renovada sala d’actes plena de gom a gom, s’ha constituït el nou ajuntament per al mandat 2023-2027

dissabte 17 juny 2023

Miquel Noguer (Junts per Catalunya) ha estat proclamat de nou alcalde de Banyoles aquest migdia, en la sessió constitutiva del ple de l’ajuntament. Noguer, que va obtenir 11 dels 21 regidors del ple municipal en el darrer mandat, ha obtingut la majoria absoluta del ple. Aquest serà el cinquè mandat de Miquel Noguer com a alcalde, el quart amb majoria absoluta. 

La sessió constitutiva del ple de l’Ajuntament de Banyoles s’ha iniciat puntualment a les 12 del migdia amb la formació de la Mesa d’Edat i la presa de possessió dels 21 regidors del ple municipal. Els resultats de les darreres eleccions municipals a Banyoles van atorgar 11 regidors al grup de Junts per Catalunya; 5, a Esquerra Republicana; 3, a Sumem-CUP Banyoles i 1, a PSC-Convivència i Progrés. 

Una vegada els regidors han pres possessió de la seva acta, ha quedat constituït l’Ajuntament de Banyoles per al proper mandat i s’ha procedit a la proclamació de l’alcalde. Amb 11 dels 21 vots de ple municipal, Miquel Noguer ha estat proclamat per cinquena vegada consecutiva alcalde de Banyoles. 

En el seu discurs de proclamació, Miquel Noguer ha assegurat que “en aquests quatre anys haurem de continuar treballant per consolidar un model de ciutat per viure, per viure-hi i per viure-la, una ciutat en què un dels seus ben més preuats han de continuar essent la convivència i la cohesió”. Noguer ha remarcat que “estem obligats a continuar desenvolupant econòmicament la ciutat, a prioritzar el benestar de tothom i a atendre especialment aquelles persones, famílies o col·lectius que, per motius diversos, es troben amb més dificultats”.