Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Eduquem en família se centrarà aquest curs en el món digital

El programa estrenarà nou format i es concentrarà al març amb una setmana d’activitats i tallers

divendres 12 gener 2024

El món digital i la relació que hi tenim centrarà la propera edició del programa Eduquem en família aquest curs escolar. El programa, organitzat conjuntament pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles i les associacions de famílies d’alumnes dels centres educatius, estrenarà nou format i es concentrarà del 12 al 16 de març amb una setmana d’activitats i tallers per a tota la família. 

Aquest curs escolar l’Eduquem en família vol recollir una de les inquietuds que més sacsegen les famílies i proposa reflexionar sobre la relació amb el món digital: quin ús en fem, com ens hi relacionem al llarg de les diferents etapes de la vida, què hi diu la neurociència, com ens impacta la tecnologia en el nostre dia a dia i quines estratègies poden desenvolupar les famílies i la societat per a millorar l’ús que en fem. 

Per l’abast del tema i per tractar-lo amb major profunditat, l’Eduquem en família es farà en format intensiu i concentrarà totes les activitats al voltant d’una setmana. L’objectiu és que aquest format permeti reflexionar sobre el tema i abordar-lo des de diferents àmbits i perspectives, creant espais de debat i d’intercanvi de coneixements i experiències. 

Les activitats es faran del 12 al 16 de març i properament es detallarà el programa de propostes que s’han dissenyat i que es podran consultar també al web del Servei d’Educació (educacio.banyoles.org).