Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles finalitza les obres de remodelació de la plaça dels pisos de ‘la Caixa’

Les obres, que han suposat una inversió de 124.000 euros, han suposat la remodelació total de l’espai

divendres 24 juliol 2020

L'Ajuntament de Banyoles ha acabat en els darrers dies les obres de remodelació de la plaça que hi ha entre els carrers Remei, Pintor Pigem i Mossèn Constans, més coneguda com la plaça dels pisos de "la Caixa‟, tot i que caldrà batejar-la amb un nou nom. L'espai, que ja s'ha obert al públic, s'ha convertit en una gran zona d'esbarjo per als veïns i veïnes de la zona.

Els treballs, que es van iniciar a principis d'any, han suposat la pavimentació i adequació de la plaça i s'ha anul·lat el trànsit de vehicles en un tram del carrer Remei per ampliar la zona de plaça a un sol nivell i eliminar la perillositat del trànsit en aquest espai. A banda de la renovació de l'arbrat, també s'ha renovat el paviment i el mobiliari, s'han habilitat noves zones enjardinades i s'ha mantingut l'escultura de Domènec Fita, que fins ara presidia l'espai. A més, s'ha traslladat l'àrea d‟aportació de residus que hi havia a una nova ubicació.

L'alcalde Miquel Noguer, acompanyat pel regidor d‟Urbanisme Albert Tubert, ha explicat en l'acte oficial d'inauguració de la nova plaça, dut a terme aquest matí, que la remodelació de la zona “s'ha fet amb l‟objectiu que sigui un espai més obert, agradable i utilitzat tant pels veïns i veïnes de la zona com per a la resta de ciutadans de Banyoles. Es va parlar amb els veïns i s'ha executat la millor solució per dignificar un espai i fer-lo més funcional”.

Les obres han suposat una inversió de 124.000 euros i s'han executat en un termini de cinc mesos.