Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles arranja un tram del carril bici del carrer dels Agraris

Els treballs, amb una inversió de 30.000 euros, han permès renovar tot el ferm que estava molt deteriorat

dimecres 09 març 2022

L’Ajuntament de Banyoles porta a terme els treballs d’arranjament d’un tram del carril bici a l’alçada del carrer dels Agraris, al barri de Canaleta. Els treballs, que han suposat una inversió de 30.000 euros, permetran millorar aquest tram de carril, que connecta amb la via verda del Pla de l’Estany.

Les obres que s’estan desenvolupant afecten un tram de carril bici del carrer dels Agraris, entre l’inici del camí Fondo i la font d’en Sala. El tram es troba en un estat molt deteriorat i els treballs han consistit a aixecar tot el ferm i renovar-lo, col·locant-hi un paviment de formigó en massa acolorit en vermell.

El regidor de Via Pública de Banyoles, Lluís Costabella, ha detallat que “els treballs s’emmarquen en les tasques de manteniment de la xarxa de carrils bici de la ciutat”. En aquest punt, que voreja la riera Canaleta unint els barris de Canaleta i Can Puig, les arrels dels arbres havien provocat l’aixecament del ferm. 

La resta de trams són nous, ja que aquest carril connecta amb la xarxa de vies verdes de la Diputació de Girona, que s’ha inaugurat recentment provocant un augment de ciclistes pel centre de Banyoles seguint aquest recorregut. 

Les obres d’arranjament d’un tram de carril bici al carrer dels Agraris de Banyoles tenen un cost d’uns 30.000 euros, finançats per l’Ajuntament.