Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles signa un conveni de col·laboració amb grup Bon Preu en el marc del procés de selecció de personal pel nou Esclat

El Grup Bon Preu i l’Ajuntament de Banyoles han signat avui un conveni de col·laboració en el procés de selecció de personal pel nou establiment Esclat, que obrirà les seves portes al municipi en el darrer trimestre d’aquest any 2021

dimecres 02 juny 2021

El nou Esclat s’està construint en dues fases:

• 1a fase (obertura 4rt trimestre 2021): l’actual Bonpreu, situat al c/Mata 11, segueix en funcionament mentre es construeix una part de l’Esclat al terreny contigu, amb una superfície comercial de 1.200 m2.

• 2a fase: s’obrirà al públic el nou Esclat mentre es reconstrueix l’edifici de l’actual Bonpreu. Al final de la fase dos, els dos edificis conformaran un sol establiment de l’ensenya Esclat que pertany al Grup Bon Preu, amb un total de 3.300 metres quadrats de superfície comercial.

El conveni signat entre l’Ajuntament de Banyoles i el Grup Bon Preu es fonamenta en la voluntat de treballar de forma conjunta tots aquells aspectes que fomentin l’ocupabilitat de persones del municipi.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Banyoles col·laborarà amb Grup Bon Preu per facilitar persones inscrites a la borsa de treball municipal en el procés de selecció de candidats/es per a l’obertura del nou establiment, així com sales i espais per a la selecció i formació de treballadors i treballadores. Una de les principals finalitats del Servei d’Ocupació Municipal (SOM) és la d’incrementar les possibilitats d’ocupació laboral de la població local i, en aquest sentit, compta amb una borsa de treball integrada per persones empadronades a Banyoles que busquen feina.

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha destacat la importància de l’acord i ha remarcat que “el grup Bon Preu està portant a terme una expansió de centres a la ciutat perquè té la confiança de la població no només de Banyoles, sinó de la comarca”. Miquel Noguer ha destacat que “amb el conveni s’estableix que qui pugui ocupar aquests llocs de treball siguin persones del territori a través del Servei d’Ocupació Municipal”.

Per la seva banda, el cap del Departament de persones del grup Bon Preu, Albert Aranda, ha afirmat que “Banyoles i el Pla de l’Estany ens han acollit molt bé i volem continuar creixent i millorant els nostres serveis”. En aquest sentit, Aranda ha explicat que “en els tres establiments que tenim a la ciutat hi treballen 82 persones que són totes de la comarca i el 60% de Banyoles”.

El Grup Bon Preu tradicionalment ha vetllat per un bon desenvolupament de la seva política de Recursos Humans, aplicant els principis de la Llei d'igualtat d'oportunitats entre homes i dones, i en tots els processos de selecció es tenen en compte totes les candidatures sense discriminació d'edat ni sexe.

L’establiment sumarà a l’equip de l’actual Bonpreu un equip d’aproximadament 20 persones que completaran la plantilla pel nou Esclat de Banyoles a la fase 2: perfils de jornada completa, temps parcial, cap de setmana, així com de caràcter temporal. Les posicions vacants estan orientades a diferents perfils de professionals: zona de caixes, reposició (inclòs torn de nit) i servei a les diferents seccions de frescos de la botiga: fleca, fruita i verdura, xarcuteria, carnisseria i peixateria.

Bon Preu ofereix contracte indefinit des del primer dia als seus treballadors i treballadores i actualment és considerada una de les empreses que generen més ocupació a Catalunya, amb una plantilla de més de 9.200 persones.

Sobre el nou Esclat de Banyoles

El nou establiment estarà situat a C. Mata, cantonada Av. De la farga de Banyoles i comptarà amb una superfície de 1.200m2 de sala de vendes en la primera fase i arribarà als 3.300 m2 en total, en la segona.

L’obertura d’aquesta primera fase està prevista pel 4rt trimestre d’aquest 2021. L’establiment una vegada finalitzat, disposarà de places d’aparcament, benzinera EsclatOil i Minimercat (ja en marxa actualment), i punt de recollida de la compra a BonpreuEsclat online.