Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles reconeix l’alumnat amb millor nota a la Selectivitat

Tot els estudiants dels centres de secundària han aprovat les Proves d’Accés a la Universitat (PAU)

dimarts 12 juliol 2022

La sala d’actes de l’Ajuntament de Banyoles va acollir ahir al vespre l’acte de reconeixement als i les estudiants de segon de Batxillerat dels instituts de la ciutat que han obtingut millor nota a la Selectivitat. En total són 13 noies i nois que han obtingut una nota superior a 9 a les Proves d’Accés a la Universitat, que es van celebrar a mitjans de juny. 

L’acte va estar presidit per l’alcalde Miquel Noguer i les regidores d’Educació i Joventut, Ester Busquets i Gemma Feixas, respectivament. En el seu parlament, l’alcalde va destacar que “el 100% de l’alumnat dels centres de secundària de Banyoles que s’ha presentat a les proves ha aprovat i, a més, 13 ho han fet amb una nota superior a 9” i va afegir que “tot plegat demostra la bona qualitat educativa de la ciutat”. Per la seva banda, els i les joves van agrair el reconeixement i van destacar el compromís educatiu de la ciutat. 

L’acte, en el qual hi van participar també els equips directius dels tres centres (INS Josep Brugulat, INS Pere Alsius i INS Pla de l’Estany) i familiars dels mateixos alumnes, es va tancar amb l’entrega d’un obsequi a cadascun dels estudiants.