Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles i l’Obra Social ‘la Caixa’ signen un conveni per promoure l’esport de base

L’entitat col·laborarà també amb el projecte ‘Lleure per a Tothom’, que preveu beques per a famílies vulnerables per als casals d’estiu

divendres 14 agost 2020

L'Ajuntament de Banyoles i l'Obra Social "la Caixa‟ han signat un conveni de col·laboració per promoure l'esport de base com a eina d'integració. L'entitat financera s'ha compromès a impulsar el programa municipal de Pràctica de l'esport com a eina integradora.

El conveni, que han signat l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i el director del Centre d'Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, pretén afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter social i esportiu que l'Ajuntament porta a terme. En concret, la col·laboració es destinarà al programa Pràctica de l‟esport com a eina integradora, que incideix en el foment de l'esport base a la ciutat per impulsar oportunitats d'integració social per als joves a través de la pràctica esportiva. El programa s'adreça a tots els joves de Banyoles, especialment en la població d'origen familiar estranger.

L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha volgut agrair el suport de l'Obra Social "la Caixa‟ per impulsar el programa i ha destacat “els valors claus de l'esport de base com a eina d'integració”. L'acord entre l'Ajuntament de Banyoles i l'Obra Social "la Caixa‟ té una vigència d'un any.

Lleure per a tothom

L'Ajuntament i l'Obra Social "la Caixa‟ han signat també un conveni de col·laboració per al projecte Lleure per a Tothom, una proposta de lleure creada de manera compartida per l'Ajuntament de Banyoles, la ciutadania i les entitats educatives que es comprometen a fer del lleure un espai obert, participatiu i a l'abast de tothom. Dins el programa s'estableixen beques per a infants perquè puguin accedir als casals d'estiu per a aquelles famílies que no disposin dels recursos econòmics. Aquest any participen en el programa els Museus de Banyoles, l'Escola Municipal de Música i l'Aula de Teatre, la Coordinadora de Lleure, el Consell Esportiu del Pla de l‟Estany i l'Escola de Natura.