Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles i l’Obra Social ‘la Caixa’ signen un conveni per promoure l’esport de base

L’entitat aportarà 40.000 euros per impulsar el programa ‘Pràctica de l’esport com a eina integradora’, que impulsa l’Ajuntament de Banyoles

divendres 03 maig 2019

L’Ajuntament de Banyoles i l’Obra Social “la Caixa” han signat un conveni de col·laboració per promoure l’esport de base com a eina d’integració. L’entitat financera s’ha compromès a aportar 40.000 euros per impulsar el programa municipal de ‘Pràctica de l’esport com a eina integradora’.

El conveni, que han signat l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, pretén afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter social i esportiu que l’Ajuntament porta a terme. En concret, la col·laboració es destinarà al programa Pràctica de l’esport com a eina integradora, que incideix en el foment de l’esport base a la ciutat per impulsar oportunitats d’integració social per als joves a través de la pràctica esportiva. El programa s’adreça a tots els joves de Banyoles, incidint especialment en la població d’origen familiar estranger.

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha volgut agrair el suport de l’Obra Social “la Caixa” per impulsar el programa i ha destacat “els valors claus de l’esport de base com a eina d’integració”.

Per la seva banda, Jaume Masana, Director Territorial de CaixaBank a Catalunya, ha assegurat que la missió de l’Obra Social “la Caixa” és contribuir al progrés de les persones i la societat, amb especial incidència en els col·lectius més vulnerables, i que aquesta col·laboració és una mostra del compromís de l’entitat amb el territori.

L’acord entre l’Ajuntament de Banyoles i l’Obra Social “la Caixa” té una vigència d’un any.