Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles estrena nou portal d’ocupació

Impulsat pel Servei d’Ocupació Municipal vol facilitar l’accés de la ciutadania a les ofertes de feina

dimecres 28 setembre 2022

L’Ajuntament de Banyoles ha presentat avui el nou portal Banyoles Ocupació. Impulsat pel Servei d’Ocupació Municipal (SOM) vol facilitar l’accés de la ciutadania a les ofertes de feina de Banyoles i comarca, però també d’altres comarques properes. El nou portal compta ja amb més de 450 usuaris registrats.

El nou espai web (ocupacio.banyoles.cat) pretén millorar la gestió de la Borsa de Treball del Servei d’Ocupació Municipal i es divideix en dos grans blocs: la visibilització de les ofertes de treball vigents i la inscripció a la borsa de treball del SOM o a alguna de les ofertes vigents de manera directa. Accedint al nou portal, els usuaris poden veure les ofertes de treball vigents, amb la descripció del lloc de treball, els requisits que es demanen i les principals condicions laborals.

En cas que l’usuari estigui interessat, pot registrar-se gratuïtament al portal i inscriure’s a la borsa de treball del SOM o directament a alguna de les ofertes publicades. Per registrar-se, només han de donar les seves dades personals i de contacte i, una vegada registrades, poden aportar el seu currículum vitae, formació, idiomes..., etc. 

La regidora de Promoció Econòmica, Anna Tarafa, ha destacat que “Banyoles Ocupació és el portal que acosta a les ofertes de feina del territori, una borsa de treball en línia que complementa altres serveis existents i un servei de proximitat per buscar feina”. En aquest sentit, Anna Tarafa ha afegit que “Banyoles Ocupació és un servei més, un complement al Servei d’Ocupació Municipal que segueix i seguirà ajudant en els processos de cerca de feina, oferint suport i orientació, així com per ajudar les persones que ho necessitin a realitzar el registre al nou portal”. 

El Servei d’Ocupació Municipal està situat a la Vila Olímpica, al Passeig de la Generalitat 15-17 i les persones interessades poden posar-s’hi en contacte al 972 58 11 20 o bé a borsadetreball@ajbanyoles.org.