Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XLVI Sant Antoni Abat 24

Dia: diumenge, 28 de gener. De 9 a 11 del matí: a les instal·lacions del Club hípic comarca Pla de l’Estany, típic esmorzar de Sant Antoni per a tots els participants a la cercavila. A les 10 del matí: Missa a l’església parroquial de Santa Maria dels Turers. Amb els srs. Pabordes, Pendonista i Cordonistes. A dos quarts de 12 del matí: Sortida de la cercavila acompanyats pels músics, pels carrers de Banyoles on tots els participants seran convidats a bunyols i vi bo, ofert pels pendonistes i establiments del recorregut. A dos quarts d’1 del migdia: Benedicció dels animals davant de l’església parroquial de Santa Maria dels Turers. Continuació de la cercavila cap a la plaça Major on les autoritats presents ens dirigiran unes paraules. Tot seguit els srs. pabordes ballaran la tradicional sardana “Bon dia Elionor”. Seguirà la cercavila cap l’oratori de Nutrex on es resarà un parenostre. Finalitzarà el recorregut al passeig de la Indústria on tots els participants desfilaran davant dels pendonistes i cordonistes, i serà lliurat un obsequi en record d’aquesta diada a tots els participants. A les 3 de la tarda: Extraordinari dinar de Sant Antoni al restaurant La Carpa. Ball fi de festa i sorteig d’obsequis cedits pels col·laboradors.

  • XLVI Sant Antoni Abat 24
  • 2024-01-28T09:00:00+01:00
  • 2024-01-28T23:59:59+01:00
  • Dia: diumenge, 28 de gener. De 9 a 11 del matí: a les instal·lacions del Club hípic comarca Pla de l’Estany, típic esmorzar de Sant Antoni per a tots els participants a la cercavila. A les 10 del matí: Missa a l’església parroquial de Santa Maria dels Turers. Amb els srs. Pabordes, Pendonista i Cordonistes. A dos quarts de 12 del matí: Sortida de la cercavila acompanyats pels músics, pels carrers de Banyoles on tots els participants seran convidats a bunyols i vi bo, ofert pels pendonistes i establiments del recorregut. A dos quarts d’1 del migdia: Benedicció dels animals davant de l’església parroquial de Santa Maria dels Turers. Continuació de la cercavila cap a la plaça Major on les autoritats presents ens dirigiran unes paraules. Tot seguit els srs. pabordes ballaran la tradicional sardana “Bon dia Elionor”. Seguirà la cercavila cap l’oratori de Nutrex on es resarà un parenostre. Finalitzarà el recorregut al passeig de la Indústria on tots els participants desfilaran davant dels pendonistes i cordonistes, i serà lliurat un obsequi en record d’aquesta diada a tots els participants. A les 3 de la tarda: Extraordinari dinar de Sant Antoni al restaurant La Carpa. Ball fi de festa i sorteig d’obsequis cedits pels col·laboradors.

RECORREGUT: Concentració Pg. Dalmau, Pg. Darder, c/ Barca, Pl. Carme, c/ Estany, Pl. Rodes, c/ Vallespirans, c/ Mn. Jacint Verdaguer, c/ Guèmol, Pg. Mn. Constans, Pl. Jurats, Pg. Industria, c/ Dr. Hysern, c/ Mn. J. Verdaguer, Pl. Turers, Av. Libertat, c/ Cervantes, c/ Creu del Terme, c/ Molí del Canyer, c/ St. Benet, c/ dels Valls, Pl. Sta. Maria, c/ Sta. Maria, c/ Mercadal, c/ Major, Pl. Major, c/ Girona, c/ Masdevall, Av. Països Catalans, Pg. Indústria, Pg. Mn. Constans, c/ Sardana, Pg. Dalmau, Pg. Font Pudosa, crta. Mieres, crta. Miànigues, Club hípic comarca Pla de l’Estany.

  • Quan? 28/01/2024 des de 09:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal