Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SUSPÈS. Teatre professional. Fairfly. Cia. La Calòrica

SUSPÈS. Dia: divendres, 27 de març. Hora: 9 del vespre. Lloc: Factoria d'arts escèniques. Preu: 12€. SUSPÈS.

Dramatúrgia: Joan Yago / Direcció: Israel Solà / Intèrprets: Queralt Casasayas, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher i Vanessa Segura / Escenografia, vestuari i il·luminació: Albert Pascual / Cançó Fairfly: Ona Pla i Josep Sánchez-Rico / Video: Moosemallow Crew / Disseny de l’espai sonor: Israel Solà i Guillem Rodríguez / Fotografies: Anna Fàbrega / Disseny Gràfic: Albert Pascual / Producció executiva: La Calòrica

Quatre amics intenten organitzar-se després que l'empresa on treballen els comuniqui l'obertura d'un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?

En un intent desesperat de maquillar les xifres de l'atur i acabar definitivament amb la consciència de classe, govern i mercat s'han unit per intentar demostrar que si la nostra vida professional és precària, infeliç i insatisfactòria és només per culpa de la nostra falta de “cultura emprenedora”. Per això, mentre es liberalitzen els acomiadaments i es retallen els drets laborals, proliferen les campanyes d'ajut a les start-ups i els eslògans motivacionals com: “Surt a complir el teu somni” o “Sigues el teu propi cap”. Tot i que – després de quasi deu anys de crisi – tots som conscient d'aquesta mena de trampes, no podem evitar pensar: “i si el nostre somnis es complís? I si la nostra fos realment la idea que pot canviar el món?”

  • Quan? 27/03/2020 des de 21:00
  • On? Factoria d’Arts Escèniques
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal