Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre. La pell fina. Sala Flyhard

Dia: divendres, 17 de març. Hora: 8 de la tarda. Lloc: Teatre Municipal. Preu: 15 €. Durada: 75 minuts. Espectacle recomanat per a majors de 16 anys.

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l'Eloi i la Sònia... és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

La pell fina parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d'humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.  

  • Quan? 17/03/2023 des de 20:00
  • On? Teatre Municipal
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal