Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre. Els ocells. Cia. La Calòrica

Dia: divendres, 12 d’abril. Hora: 8 de la tarda. Lloc:  Teatre Municipal. Preu: 18 €.

Dramatúrgia: Joan Yago  / Direcció: Israel Solà / Escenografia, vestuari i il·luminació: Albert Pascual / Espai sonor: Guillem Rodríguez amb la col·laboració d'Arnau Vallvé / Caracterització: Anna Rosillo / Construcció d’escenografia: La Forja del Vallès i La Calòrica / Confecció de vestuari: Albert Pascual / Maquinista: Pere Sànchez / Intèrprets: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Marc Rius / Pep Ambròs. ​

El jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides no poden tornar a casa. Tampoc se'ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d’impostos que anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput els portarà a plantejar-se un canvi d’estratègia: i si renunciessin a la seva condició humana i es convertissin en ocells? O encara més: i si convencessin les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d’Individu, Propietat i Competència?

L'empresa no serà senzilla. Caldrà convèncer les masses amb un relat sòlid i apassionat, caldrà negociar amb vells poders que habiten el món des del principi dels temps - i que potser no estan disposats a que res canviï-, caldrà combatre amb mà de ferro la dissidència i, fins i tot, tenir una conversa cara a cara amb la Democràcia i el Capitalisme.

  • Quan? 12/04/2024 des de 20:00
  • On? Teatre Municipal
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal