Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre. Conspiranoia

Dia: divendres, 9 de febrer. Hora: 8 de la tarda. Lloc: Teatre Municipal. Preu: 18 €. De Jordi Casanovas i Marc Angelet.

 

Text: Marc Angelet i Jordi Casanovas / Direcció: Jordi Casanovas / Intèrprets: Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve / Espai escènic i vestuari: José Novoa / Il·luminació: Sylvia Kuchinow / Disseny so: Oscar Villar / Disseny tècnica: Àngel Puertas / Direcció de Producció: Carles Manrique (Velvet Events) / Ajudant de Producció: Laura Alonso / Producció: Velvet Events

Una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secrets i mentides

Un grup d’amics prepara “una intervenció” per fer tornar el sentit comú a l’amiga que fa temps que es deixa portar per teories conspiranoiques... creu que la terra és plana. Però dir tot el que pensen d’ella no serà un procés plàcid. La trobada farà sortir a la llum malestars i secrets que guarda aquesta colla d’amics que es coneixen des que eren ben petits.

I nosaltres ens preguntarem si podem estimar a una persona que veu el món completament diferent de com el veiem nosaltres.

Una nova proposta original i divertida de Jordi Casanovas i Marc Angelet, amb un repartiment de luxe format per Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve.

  • Quan? 09/02/2024 des de 20:00
  • On? Teatre Municipal
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal