Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tardes de ciència. Intel·ligència Artificial, què és, on és i per a què serveix

Dia: dissabte, 12 de març. Hora: 7 de la tarda. Lloc: Sala d’Actes del Museu Darder de Banyoles i en directe per youtube. A càrrec de Karina Gibert (catedràtica i directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence Research Center (IDEAI-UPC) i vicedegana de presidència per igualtat i ètica del Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de Catalunya). Organitzen: Astrobanyoles, Museu Darder, Ajuntament de Banyoles. Amb el suport de: Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. ACTIVITAT GRATUÏTA.

  • Tardes de ciència. Intel·ligència Artificial, què és, on és i per a què serveix
  • 2022-03-12T19:00:00+01:00
  • 2022-03-12T23:59:59+01:00
  • Dia: dissabte, 12 de març. Hora: 7 de la tarda. Lloc: Sala d’Actes del Museu Darder de Banyoles i en directe per youtube. A càrrec de Karina Gibert (catedràtica i directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence Research Center (IDEAI-UPC) i vicedegana de presidència per igualtat i ètica del Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de Catalunya). Organitzen: Astrobanyoles, Museu Darder, Ajuntament de Banyoles. Amb el suport de: Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. ACTIVITAT GRATUÏTA.

Sinopsi: Darrerament parlem sovint d'Intel·ligència Artificial. Karina Gibert ens acompanya en un passeig històric per la disciplina i ens descobreix amb quanta intel·ligència artificial convivim cada dia, alhora que ens presenta alguns dels projectes en els que ha treballat al llarg de la seva trajectòria, des de l'àmbit social a l'astronòmic, passant per la salut o el d'elaboració de polítiques. La intel·ligència artificial és una disciplina transversal amb aplicacions de molt diversa índole que requereix d'un marc ètic sòlid per assegurar-ne un ús segur i beneficiós per la ciutadania. Es presenta també la proposta ètica que Europa fa pel sector de la Intel·ligència Artificial

  • Quan? 12/03/2022 des de 19:00
  • On? sala d'actes del Museu Darder
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal