Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Jordi a Banyoles - migdia

De 11h a 13h. Davant de Cal Moliner. DIBUIXA I PINTA AMB NOSALTRES: El bruixot de Finestres. Per la Diada Sant Jordi, davant de Cal Moliner, els nens i nenes podran enquadernar les seves làmines de la llegenda El bruixot de Finestres. Organitza: Associació Banyoles Comerç i Turisme. A les 12h. Plaça Major (en cas de pluja: Auditori de Banyoles). Es donarà a conèixer el guanyador/a del concurs Per Sant Jordi un punt de llibre i es lliurarà el premi. Tot seguit: HORA DEL CONTE. ACTIVITAT FAMILIAR. Sant Jordi, princeses i dracs a grapats a càrrec de Creixent amb Art Gratuït. Amb el suport de: Diputació de Girona.

  • Sant Jordi a Banyoles - migdia
  • 2023-04-23T11:00:00+02:00
  • 2023-04-23T23:59:59+02:00
  • De 11h a 13h. Davant de Cal Moliner. DIBUIXA I PINTA AMB NOSALTRES: El bruixot de Finestres. Per la Diada Sant Jordi, davant de Cal Moliner, els nens i nenes podran enquadernar les seves làmines de la llegenda El bruixot de Finestres. Organitza: Associació Banyoles Comerç i Turisme. A les 12h. Plaça Major (en cas de pluja: Auditori de Banyoles). Es donarà a conèixer el guanyador/a del concurs Per Sant Jordi un punt de llibre i es lliurarà el premi. Tot seguit: HORA DEL CONTE. ACTIVITAT FAMILIAR. Sant Jordi, princeses i dracs a grapats a càrrec de Creixent amb Art Gratuït. Amb el suport de: Diputació de Girona.

Durant el mes d’abril, els nens i nenes del Pla de l'Estany podran dibuixar i pintar ells mateixos el conte infantil de El bruixot de Finestres". Les làmines i adhesius, per dibuixar i enganxar, es trobaran repartides entre els diferents establiments de l'Associació Banyoles Comerç i Turisme. Busca-les totes i pinta amb nosaltres!

  • Quan? 23/04/2023 des de 11:00
  • On? plaça Major
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal