Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MÚSICA ANTIGA. EL CANT DE LA SIBIL·LA

Dia: dissabte, 24 desembre. Hora: 8 de la tarda. Lloc: església de Santa Maria dels Turers. Gratuït. El Cant de la Sibil·la era una tradició molt estesa arreu dels territoris de parla catalana durant l'Edat Mitjana. Era un anunci de la fi del món que es cantava durant la nit de Nadal i el testimoni més antic del qual en llengua catalana el va descobrir l'historiador banyolí Mossèn Lluís Constans a la parròquia de Sant Andreu del Torn. El Cor de Teatre reinterpreta aquesta tradició, considerada per la UNESCO Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Organitzen: Ajuntament de Banyoles, Joventuts Musicals de Banyoles i Cor de Teatre. Hi col·laboren: Parròquies de Banyoles, Centre d'Estudis Comarcals del Pla de l'Estany i Arxiu Comarcal del Pla de l'Estany.

  • MÚSICA ANTIGA. EL CANT DE LA SIBIL·LA
  • 2022-12-24T20:00:00+01:00
  • 2022-12-24T23:59:59+01:00
  • Dia: dissabte, 24 desembre. Hora: 8 de la tarda. Lloc: església de Santa Maria dels Turers. Gratuït. El Cant de la Sibil·la era una tradició molt estesa arreu dels territoris de parla catalana durant l'Edat Mitjana. Era un anunci de la fi del món que es cantava durant la nit de Nadal i el testimoni més antic del qual en llengua catalana el va descobrir l'historiador banyolí Mossèn Lluís Constans a la parròquia de Sant Andreu del Torn. El Cor de Teatre reinterpreta aquesta tradició, considerada per la UNESCO Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Organitzen: Ajuntament de Banyoles, Joventuts Musicals de Banyoles i Cor de Teatre. Hi col·laboren: Parròquies de Banyoles, Centre d'Estudis Comarcals del Pla de l'Estany i Arxiu Comarcal del Pla de l'Estany.

Llibret ‘El Cant de la Sibil·la’

Cartell El Cant de la Sibil·la.jpg


Cor de Teatre: Rosa Vilanova (Sibil·la), Sara Costa, Nuri Hernández, Ànnia Pons, Sara Gómez, David Costa i Aleix Fernàndez
Violoncel barroc: Daniel Regincós
Dramatúrgia i moviments escènics: Jordi Roca i Rovira
Direcció musical: David Costa

  • Quan? 24/12/2022 des de 20:00
  • On? església de Santa Maria dels Turers
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal