Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entitat esportives de Banyoles organitzen voltes solidàries a l’Estany per La Marató

Dia: 19 de desembre. Hora: a partir de les 10 del matí. Lloc: davant del Club Natació Banyoles. L’objectiu és que tothom que vulgui pugui col·laborar en aquesta iniciativa solidària fent voltes a l’Estany caminant, corrent, en bicicleta o amb Kangoo Jump, entre altres. Les activitats s’iniciaran a les 10 del matí de davant el Club Natació Banyoles on qualsevol persona que vulgui podrà comprar el dorsal solidari amb La Marató i fer la volta a l’estany a títol personal.

  • Entitat esportives de Banyoles organitzen voltes solidàries a l’Estany per La Marató
  • 2021-12-19T10:00:00+01:00
  • 2021-12-19T23:59:59+01:00
  • Dia: 19 de desembre. Hora: a partir de les 10 del matí. Lloc: davant del Club Natació Banyoles. L’objectiu és que tothom que vulgui pugui col·laborar en aquesta iniciativa solidària fent voltes a l’Estany caminant, corrent, en bicicleta o amb Kangoo Jump, entre altres. Les activitats s’iniciaran a les 10 del matí de davant el Club Natació Banyoles on qualsevol persona que vulgui podrà comprar el dorsal solidari amb La Marató i fer la volta a l’estany a títol personal.

Entitat esportives de Banyoles organitzen voltes solidàries a l’Estany per La Marató

Diferents entitats esportives, socials i culturals i l’Ajuntament de Banyoles s’han unit per organitzar actes per La Marató de TV3 que se celebra aquest diumenge i que estarà dedicada a la salut mental. Entre la vintena d’activitats que s’han organitzat, destaquen les voltes solidàries a l’Estany que promouen diferents entitats per aquest diumenge al matí. 

Per qui ho prefereixi, també s’han preparat activitats dinamitzades amb inici també davant el Club Natació Banyoles. A les 10 del matí hi haurà una sortida de Marxa Nòrdica amb el Consell Esportiu del Pla de l’Estany, a 2/4 d’11 del matí una sessió de zumba amb Fundació Estany, a les 11 del matí una sortida ciclista amb el Club Ciclista Banyoles o a 2/4 de 12 del migdia una cursa atlètica organitzada pel Club Natació Banyoles. També a 2/4 de 12 del migdia està prevista una sortida amb Kangoo Jump organitzada pel Gimnàs Triops i a 2/4 d’1 del migdia una màster de zumba a càrrec del mateix gimnàs. I a la 1 del migdia, es podrà fer també la volta a l’Estany amb una pilota de bàsquet a càrrec del Club Bàsquet Banyoles. 

A més de les venda de dorsals solidaris i de les activitats, a partir de les 11 del matí també hi haurà xocolatada solidària per La Marató a càrrec del Casal de la Gent Gran de Banyoles. 

  • Quan? 19/12/2021 des de 10:00
  • On? Club Natació Banyoles
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal