Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Domingo, domingo. Docs del mes. Cinema documental

Dia: dijous, 8 de febrer. Hora: 8 de la tarda. Lloc: Auditori de l’Ateneu. Preu: 3 €.

 

Direcció: Laura García Andreu / Producció: SUICAfilms / Productors/es: Rafa Molés Vilar, Pepe Andreu Ibarra, Aruñas Matelis / Intèrprets: Domingo Domingo Vilar, Vicent Molés / Guió: Laura García Andreu i Aruñas Matelis / Fotografia: José Luis González Iglesias /Música: Alberto Lucendo / Muntatge: Sara Marco Caballero

Divertit documental en el qual un agricultor de taronges del País Valencià intenta plantar cara a l'opressió que les multinacionals exerceixen sobre els humils treballadors de la terra. Per aconseguir-ho se li acut patentar una nova mandarina que està ideant en secret.

En Domingo és un astut agricultor que no sap viure sense adrenalina. Ara té una nova obsessió: les taronges. No obstant, en aquest món tot ha canviat. Les multinacionals patenten les millors varietats i els agricultors les compren per subsistir. Però ell té un pla: un arbre secret amb una nova mandarina que somia patentar. Si guanya la partida guanyarà a les multinacionals, es forrarà i tots els dies de la seva vida seran diumenge.

 

 

  • Quan? 08/02/2024 des de 20:00
  • On? Auditori de l'Ateneu
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal