Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dansa: No sin mis huesos. Cia. Iron Skulls

Dia: divendres, 29 d’abril. Hora: 8 de la tarda. Lloc: Factoria d’arts escèniques. Preu: 12€.

Direcció i coreografía: Iron Skulls Co. Repartiment: Adrian Vega, Moises Moe, Diego Garrido, Luis Muñoz, Ugo Boulard y Hector Plaza. Il·luminació: Óscar Gonzalez, Willy Barleycorn. Direcció musical: Willy  Barleycorn. Escenografia: Nina Lopez-Le Galliard. Vestuari: María Zaguirre. Fotografia: Vicente R.. Tipografia: José Alberto “Agu”. Residències La Caldera, Barcelona; Hameka, França; Fabra i Coats, Barcelona; Lava, Valladolid / Amb la col·laboració Hameka, Festival Hop de Barcelona.

Per primera vegada la famosa companyia de dansa experimental Iron Skull visita Banyoles

En aquesta obra Iron Skulls Co segueix desenvolupament el seu propi llenguatge de moviment. Aquesta vegada posa en escena les seves influències com a paper principal de la dramatúrgia i parteix de la idea de canalitzar l’energia negativa en art. Aborda la identitat mediterrània com un espai en el qual se submergeixen multitud de civilitzacions al llarg de la història. Ho fa mitjançant la cultura hebrea, àrab i espanyola, juntament amb la dansa urbana, el Contact Improvisation i el Butoh, barrejant-se com un caldo de cultiu que ens porta a una recerca de la identitat d’un col·lectiu a través del moviment.

Iron Skulls Co és una companyia de dansa experimental nascuda el 2012 a partir d’un grup de Bboying. Formada por ballarins de diversos punts d’Espanya i del sud de França, aquest grup explora els límits del moviment, amb una especial atenció a la moda, la cultura musical i la teatralitat. El seu és un moviment animal que integra efectes visuals i dissociacions del Hip Hop, a més de combinar arts marcials, acrobàcia i break dance. En els darrers anys han rebut destacats premis.

  • Quan? 29/04/2022 des de 20:00
  • On? Factoria d'arts escèniques
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal