Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cicle objectiu 2030, per un Pla de l'Estany sostenible. Presentació del llibre “Economia en el canvi climàtic”. A càrrec del seu autor, Joan Vila, enginyer industrial

Dia: divendres, 17 de desembre. Hora: 7 de la tarda. Lloc: Sala d’Actes del Museu Darder de Banyoles i en directe per youtube. Més informació i reserves: Museu Darder de Banyoles, comunicaciomuseus@ajbanyoles.org; Tel. 972574467 Organitza: Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles, Limnos, Astrobanyoles, Museu Darder, Emergència Climàtica. ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

S’analitzen els problemes ambientals que afecten a nivell planetari i es fan propostes per fer de la nostra comarca un espai més sostenible. El llibre Economia en el canvi climàtic: Full de ruta cap a la societat frugal pretén ajudar a comprendre els camins per resoldre la crisi climàtica. Més enllà dels canvis tecnològics, Joan Vila hi exposa els problemes econòmics que fan que la tecnologia no sigui capaç de frenar ella sola l’augment de la concentració de gasos d’efecte hivernacle. L’autor proposa mesures econòmiques, fiscals i financeres (com ara taxar les matèries primeres o reduir el crèdit al consum) i posa èmfasi en la necessitat de canvis conductuals de la societat, per acabar plantejant quin ha de ser l’escenari per acomplir els objectius el 2050.

  • Quan? 17/12/2021 des de 19:00
  • On? sala d'actes del Museu Darder
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal