Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cicle objectiu 2030, per un Pla de l'Estany sostenible

Dia: divendres, 18 de febrer. Hora: 7 de la tarda. Lloc: Sala d’Actes del Museu Darder de Banyoles i en directe per youtube_es. S’analitzen els problemes ambientals que afecten a nivell planetari i es fan propostes per fer de la nostra comarca un espai més sostenible. La producció agroforestal en el canvi climàtic. A càrrec de Robert Savé, ecòleg. Més informació i reserves: Museu Darder de Banyoles, comunicaciomuseus@ajbanyoles.org; Tel. 972574467. Organitza: Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles, Limnos, Astrobanyoles, Museu Darder, Emergència Climàtica. ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

  • Cicle objectiu 2030, per un Pla de l'Estany sostenible
  • 2022-02-18T19:00:00+01:00
  • 2022-02-18T23:59:59+01:00
  • Dia: divendres, 18 de febrer. Hora: 7 de la tarda. Lloc: Sala d’Actes del Museu Darder de Banyoles i en directe per youtube_es. S’analitzen els problemes ambientals que afecten a nivell planetari i es fan propostes per fer de la nostra comarca un espai més sostenible. La producció agroforestal en el canvi climàtic. A càrrec de Robert Savé, ecòleg. Més informació i reserves: Museu Darder de Banyoles, comunicaciomuseus@ajbanyoles.org; Tel. 972574467. Organitza: Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles, Limnos, Astrobanyoles, Museu Darder, Emergència Climàtica. ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

El canvi climàtic ja fa molts anys que es va iniciar i al nostre país és clarament apreciable des de la dècada dels 80 del segle passat. El coneixement d’aquesta realitat, que està perfectament documentada, permet realitzar projeccions agroclimàtiques i desenvolupar estratègies agronòmiques adequades per adaptar els nostres conreus i, alhora, intentar que contribueixin a la seva mitigació. Els coneixements científics i tècnics actuals ens permeten ser operatius, només cal aplicar-los amb sentit comú.

  • Quan? 18/02/2022 des de 19:00
  • On? sala d'actes del Museu Darder
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal