Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cicle de medi ambient. Objectiu 2030, per un Pla de l'Estany sostenible.

Dia: divendres, 21 de gener. Hora: 7 de la tarda. Lloc: Sala d’Actes del Museu Darder de Banyoles i en directe per Youtube. S’analitzen els problemes ambientals que afecten a nivell planetari i es fan propostes per fer de la nostra comarca un espai més sostenible. Els paisatges que venen. A càrrec Pere Sala, ambientòleg. Més informació i reserves: Museu Darder de Banyoles, comunicaciomuseus@ajbanyoles.org; Tel. 972574467. Organitza: Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles, Limnos, Astrobanyoles, Museu Darder, Emergència Climàtica. ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

  • Cicle de medi ambient. Objectiu 2030, per un Pla de l'Estany sostenible.
  • 2022-01-21T19:00:00+01:00
  • 2022-01-21T23:59:59+01:00
  • Dia: divendres, 21 de gener. Hora: 7 de la tarda. Lloc: Sala d’Actes del Museu Darder de Banyoles i en directe per Youtube. S’analitzen els problemes ambientals que afecten a nivell planetari i es fan propostes per fer de la nostra comarca un espai més sostenible. Els paisatges que venen. A càrrec Pere Sala, ambientòleg. Més informació i reserves: Museu Darder de Banyoles, comunicaciomuseus@ajbanyoles.org; Tel. 972574467. Organitza: Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles, Limnos, Astrobanyoles, Museu Darder, Emergència Climàtica. ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

L'enorme dinamisme dels paisatges contemporanis indueix a l'emergència constant de noves formes de paisatge que cal llegir, entendre, i a les que s'ha de donar respostes de gestió i planificació adequades. Per exemple, de l’obligada resposta a l’emergència climàtica emergeixen els paisatges de les energies renovables, on hi proliferen sobretot aerogeneradors i plaques fotovoltaiques. Aquest nou escenari representa una oportunitat per aprendre i construir una nova mirada a aquest tipus d'energia renovable. Com ho hem de fer perquè aquestes infraestructures sumin valor al territori i es situïn en la quotidianitat del paisatge? Com ordenem els paisatges de les energies renovables?

  • Quan? 21/01/2022 des de 19:00
  • On? sala d'actes del Museu Darder
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal