Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carnestoltes nit

Dia: dissabte, 11 de febrer. Hora: 11 de la nit. Lloc: plaça de les Rodes. PRESENTACIÓ DE CARROSSES I COMPARSES, amb LA KINKY BAND. Si a la Rua de Carnestoltes hi afegim música en directe, presentacions personalitzades i xou sobre l’escenari, ens queda aquest inici FANTÀSTIC! Hora: 2/4 de 12 de la nit. RUA DE NIT. pels carrers del centre de Banyoles. Pots venir a mirar-te-la, pots formar-ne part amb la teva comparsa o pots seguir la teva carrossa preferida. Recorregut: Pl. de les Rodes, c/ Jacint Verdaguer, c/ Dr. Hysern, Pg. de la Indústria, c/ Llibertat, c/ Jacint Verdaguer i pl. de la Rodes. Hora: 00:30h a 3:30h. Lloc: plaça de les Rodes. FESTA DE DISFRESSES, amb LA KINKY BAND. Tres hores de música en directe. La imparable La Kinky Band és la gran orquestra alternativa de versions dels Països Catalans. Un nou concepte que uneix el millor dels grups de versions i de les grans orquestres. Deu músics sobre l’escenari i un equip tècnic de primer ordre per a desplegar un espectacle trepidant i desenfrenat, amb altes dosis d’energia, gresca i alegria. La festa continuarà als locals d’oci nocturn de la zona de la Farga, LA NAU DISCO, SARAU, CLÍMAX i MAS DE NIT obriran la nit de Carnestoltes per a totes aquelles persones que vulguin continuar la festa fins a la matinada. Entrada +18 anys, gratuïta amb consumició obligatòria.

  • Carnestoltes nit
  • 2023-02-11T23:00:00+01:00
  • 2023-02-11T23:59:59+01:00
  • Dia: dissabte, 11 de febrer. Hora: 11 de la nit. Lloc: plaça de les Rodes. PRESENTACIÓ DE CARROSSES I COMPARSES, amb LA KINKY BAND. Si a la Rua de Carnestoltes hi afegim música en directe, presentacions personalitzades i xou sobre l’escenari, ens queda aquest inici FANTÀSTIC! Hora: 2/4 de 12 de la nit. RUA DE NIT. pels carrers del centre de Banyoles. Pots venir a mirar-te-la, pots formar-ne part amb la teva comparsa o pots seguir la teva carrossa preferida. Recorregut: Pl. de les Rodes, c/ Jacint Verdaguer, c/ Dr. Hysern, Pg. de la Indústria, c/ Llibertat, c/ Jacint Verdaguer i pl. de la Rodes. Hora: 00:30h a 3:30h. Lloc: plaça de les Rodes. FESTA DE DISFRESSES, amb LA KINKY BAND. Tres hores de música en directe. La imparable La Kinky Band és la gran orquestra alternativa de versions dels Països Catalans. Un nou concepte que uneix el millor dels grups de versions i de les grans orquestres. Deu músics sobre l’escenari i un equip tècnic de primer ordre per a desplegar un espectacle trepidant i desenfrenat, amb altes dosis d’energia, gresca i alegria. La festa continuarà als locals d’oci nocturn de la zona de la Farga, LA NAU DISCO, SARAU, CLÍMAX i MAS DE NIT obriran la nit de Carnestoltes per a totes aquelles persones que vulguin continuar la festa fins a la matinada. Entrada +18 anys, gratuïta amb consumició obligatòria.

SERVEI DE BUS

Hi haurà servei de bus gratuït cada 15 min. d’anada i de tornada, a partir de la 1h de la nit, des del passeig Indústria (parada de taxis) fins al Passeig de la Farga (davant del Mercadona).

 

PUNT LILA

Durant la nit de dissabte hi haurà servei de Punt Lila a la Plaça de les Rodes. Si vius o veus una agressió o comportament sexista, vine al Punt Lila!

 

  • Quan? 11/02/2023 des de 23:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal