Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles viurà el proper dimarts 23 de juny una revetlla de Sant Joan itinerant que portarà el foc i la música pels diferents barris de la ciutat

La rua s’iniciarà el dimarts 23 de juny a 3/4 de 7 de la tarda al recinte de Barraques i recorrerà per aquest ordre els barris de Can Puig, Canaleta, Mas Palau, Vila Olímpica, Barri Vell, Plaça de les Rodes, La Farga i acabarà al barri de Sant Pere. Com a novetat, es farà una rebuda institucional de la Flama del Canigó a l’Ajuntament. Organitza: Gàrgoles de Foc en conveni amb l’Àrea de Festes de l’Ajuntament, substituirà la tradicional celebració que es feia a l’entorn de Correus.

PLÀNING I RECORREGUT
18:45 - Inici de la rua al recinte de Barraques en direcció al barri de Can Puig, pels carrers av. la Farga, c/Pla de la Coromina, c/Orfes, c/Figueres, Plaça dels Til·lers.
19:00 - Actuació de la Banda Txiqui de les Gàrgoles de Foc a la Plaça dels Til·lers.
19:10 - Sortida de la Plaça dels Til·lers en direcció al barri de Canaleta, pels carrers c/Figueres, c/ Cairuts i Rodons, Ctra Figueroles, c/Mas Usall, c/Sant Patllari, c/Canaleta i Plaça Mare de Déu del Mont.
19:20 - Actuació de la Colla Txiqui de les Gàrgoles de Foc a la Plaça Mare de Déu del Mont.
19:30 - Sortida de la Plaça Mare de Déu del Món direcció Mas Palau, pels carrers c/Canaleta, c/ ausiàs marc, c/ Joan XXIII, c/st Narcís i Plaça Canigó.
19:40 - Actuació no concretada a la Plaça del Canigó i rebuda de la Flama, si ja ha baixat del Puig de Sant Martirà a càrrec de la secció d’atletisme del Club Natació Banyoles.
19:50 - Sortida de la Plaça del Canigó en direcció a La Vila Olímpica pels carrers c/St narcís, c/Abdó i Senén, c/Cervantes, c/llibertat, psg/ de la Draga, psg/ Gaudí, av/ de Catalunya i Plaça Catalunya.
20:00 - Actuació de la Colla Gegantera de Banyoles a la Plaça Catalunya i, si no ha arribat a l’anterior parada, rebuda de la Flama del Canigó a càrrec de la secció d’atletisme del Club Natació Banyoles .
20:10 - Sortida de la Plaça Catalunya en direcció al Barri Vell pels carrers c/Llibertat, c/Mossèn Sala, c/St Martirià, c/Servites i Plaça Miquel Boix.
20:20 - Gran encesa de la Foguera de Sant Joan a la Plaça Miquel Boix.
20:30 - Sortida de la Plaça Miquel Boix direcció a la Plaça de les Rodes pels carrers c/Servites, c/Llibertat, Pl.Turers, c/Verdaguer, c/Vallespirans i Plaça de les Rodes.
20:40 - Mostra de foc a càrrec de la Colla Gran de les Gàrgoles de Foc a la Plaça de les Rodes.

  • Quan? 23/06/2020 des de 18:45
  • On? Recinte de Barraques
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal