Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles celebrarà el Dia del Llibre i de la Rosa apostant pels professionals del sector

Es farà el 23 de juliol a la plaça Major. Les parades se situaran a la plaça Major i la participació es restringirà únicament a la participació de llibreries i floristeries. De les 9 del matí a les 2 del migdia i de les 5 de la tarda fins a la mitjanit. Inclourà micropresentacions d’autors banyolins que han publicat llibre en aquest darrer any a través d’un programa especial que es farà a Ràdio Banyoles, en col·laboració amb la Biblioteca de Banyoles, des de la mateixa plaça Major, a partir de les 7 de la tarda. Audició de sardanes a 2/4 de 10 del vespre a la mateixa plaça Major.Organitza: Ajuntament de Banyoles.

  • Banyoles celebrarà el Dia del Llibre i de la Rosa apostant pels professionals del sector
  • 2020-07-23T09:00:00+02:00
  • 2020-07-23T23:59:59+02:00
  • Es farà el 23 de juliol a la plaça Major. Les parades se situaran a la plaça Major i la participació es restringirà únicament a la participació de llibreries i floristeries. De les 9 del matí a les 2 del migdia i de les 5 de la tarda fins a la mitjanit. Inclourà micropresentacions d’autors banyolins que han publicat llibre en aquest darrer any a través d’un programa especial que es farà a Ràdio Banyoles, en col·laboració amb la Biblioteca de Banyoles, des de la mateixa plaça Major, a partir de les 7 de la tarda. Audició de sardanes a 2/4 de 10 del vespre a la mateixa plaça Major.Organitza: Ajuntament de Banyoles.

Les signatures els autors es faran en una zona diferenciada que gestionaran les pròpies llibreries i serà amb cita prèvia.

  • Quan? 23/07/2020 des de 09:00
  • On? plaça Major
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal