Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

50 ANYS CANTANT! Concert commemoratiu del 50è aniversari de la coral Veus de l’Estany, de Banyoles

Dia: diumenge, 8 d’octubre. Hora: 6 de la tarda. Lloc: Pavelló de la Draga. El concert es clourà amb la cançó ‘Ajuntem les nostres veus’, el cant commemoratiu del cinquantenari, amb la participació dels antics i les antigues cantaires. Hi col·laboraran la Colla Gegantera i el Foment de la Sardana de Banyoles i la Colla Castellera Esperxats del Pla de l’Estany. Venda d’entrades, 5€. No numerades. Anticipades: Ajuntament de Banyoles i a www.cultura.banyoles.cat. El mateix dia, al Pavelló de la Draga, a partir de les 5 de la tarda. Organitza: Coral Veus de l’Estany, de Banyoles. En conveni amb l’Ajuntament de Banyoles.

  • 50 ANYS CANTANT! Concert commemoratiu del 50è aniversari de la coral Veus de l’Estany, de Banyoles
  • 2023-10-08T18:00:00+02:00
  • 2023-10-08T23:59:59+02:00
  • Dia: diumenge, 8 d’octubre. Hora: 6 de la tarda. Lloc: Pavelló de la Draga. El concert es clourà amb la cançó ‘Ajuntem les nostres veus’, el cant commemoratiu del cinquantenari, amb la participació dels antics i les antigues cantaires. Hi col·laboraran la Colla Gegantera i el Foment de la Sardana de Banyoles i la Colla Castellera Esperxats del Pla de l’Estany. Venda d’entrades, 5€. No numerades. Anticipades: Ajuntament de Banyoles i a www.cultura.banyoles.cat. El mateix dia, al Pavelló de la Draga, a partir de les 5 de la tarda. Organitza: Coral Veus de l’Estany, de Banyoles. En conveni amb l’Ajuntament de Banyoles.

Amb la participació de 23 corals amb les quals hem compartit cançons i amistat a través dels anys. Totes plegades agrupen 500 cantaires, que formaran un únic cor per cantar les cançons més representatives que la coral ha interpretat al llarg de tots aquests anys. 

  • Quan? 08/10/2023 des de 18:00
  • On? pavelló de la Draga
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal