Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una vintena d’equips participaran a les 12 hores d’Slot Banyoles

Es faran dissabte i diumenge i comptaran amb la participació d’equips de Girona i Barcelona

dilluns 17 juliol 2023

Una vintena d’equips participaran aquest cap de setmana a la 20a edició de les 12 hores d’Slot Banyoles. Organitzades per Banyoles Slot en conveni amb l’Ajuntament de Banyoles, se celebraran dissabte i diumenge. 

Les 12 Hores d’Slot, Memorial Miquel Castañer i Dolors Formatger, se celebrarà dissabte i diumenge a les instal·lacions del Banyoles Slot (Pg. de la Puda, 14), de les 9 del matí a les 9 del vespre. Tots els equips participants competiran amb el mateix model de cotxe, per seguir el reglament tècnic i esportiu. La majoria de la vintena d’equips participants són de les comarques de Girona, però també n’hi ha de la demarcació de Barcelona. Els equips participaran faran tres rotacions de vuit carrils, amb vint-i-quatre mànigues en total. L’equip guanyador serà el que sumi més voltes totals en els dos dies. 

El president d’Slot Banyoles, Esteve Brugué, s’ha mostrat satisfet de la participació d’aquesta vintena edició i ha destacat que “després que els anys 2020 i 2021 no poguéssim celebrar les 12 hores per la pandèmia, aquest any estem contents perquè hem pogut recuperar la participació d’equips”.

Per la seva banda, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Banyoles, Jordi Congost, s’ha felicitat per la celebració de la vintena edició de les 12 hores i ha destacat, no només la vessant competitiva dels equips sènior del Banyoles Slot, sinó també “la vocació que té el club per arribar a les noves generacions fent promoció d’aquest esport”. 

Com a novetat, tots els equips competiran amb un model Porsche GT3 RSR d’Scaleauto, després que l’Slot Banyoles hagi arribat a un acord amb l’empresa catalana per competir amb els seus models per als propers quatre anys. També a l’exterior del local del Banyoles Slot s’instal·larà un circuit amb un nou sistema digital.