Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obren les preinscripcions per al proper curs a l’escola bressol La Balca

Es faran del 25 al 29 de maig i s’han previst dues sessions informatives en línia per a les famílies

dimecres 20 maig 2020

El període de preinscripció per al curs 2020-2021 de l’escola bressol municipal La Balca ja té data. El termini s’iniciarà el proper dilluns 25 de maig i s’allargarà fins al 29 de maig. Les sessions informatives per a les famílies es faran en línia i les preinscripcions seran telemàtiques.

Les preinscripcions per al proper curs a La Balca es faran telemàticament o bé a través de la seu electrònic de l’Ajuntament de Banyoles (www.banyoles.cat) o bé per correu electrònic. La sol·licitud de preinscripció estarà activa a partir del mateix dilluns 25 de maig i properament s’informarà dels detalls concrets amb relació a la presentació de sol·licituds.

Davant la situació actual, que no permet fer una jornada de portes obertes per presentar a les famílies l’escola, l’equip educatiu de la Balca ha elaborat un vídeo on expliquen el projecte educatiu del centre. El vídeo es pot veure al bloc del Servei d’Educació (educacio.banyoles.cat), on també es trobarà tota la informació actualitzada per al procés de preinscripció per al proper curs.

També s’han programat dues sessions informatives en línia per a les famílies. La primera sessió es farà el proper dissabte 23 de maig a les 10 del matí i la segona, el dimarts 26 de maig a les 7 de la tarda. La sessió tindrà una durada aproximada de 60 minuts i les famílies interessades poden inscriure’s enviant un correu electrònic a labalca@ajbanyoles.org. Les inscripcions a les sessions informatives estaran obertes fins a una hora abans de l’inici de cadascuna.