Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 350 triatletes competiran aquest diumenge al Triatló B de Banyoles

Banyoles obrirà aquest diumenge el calendari del triatló a la ciutat amb la celebració d’una nova edició del Triatló B de Banyoles. La competició, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Federació Catalana de Triatló, portarà a Banyoles els millors triatletes catalans.

dijous 02 maig 2019

Uns 350 esportistes es trobaran aquest proper diumenge 5 de maig a Banyoles per participar al Triatló B. La competició comprèn 1.900 metres de natació, 72’5 quilòmetres de ciclisme i 20 quilòmetres de curs a peu.

La competició s’iniciarà a 2/4 de 8 del matí al Club Natació Banyoles amb un circuit rectangular a l’Estany de Banyoles, senyalitzat amb boies. A continuació, els participants hauran de completar un circuit de dues voltes de bicicleta des del Passeig de la Draga passant per Fontcoberta i Esponellà i després, de tornada a Banyoles, fins a Porqueres i Sant Miquel de Campmajor. La competició acabarà amb la cursa a peu, on els participants hauran de fer 3 voltes en un circuit al voltant de l’Estany, en un recorregut totalment pla.

Afetacions viàries

La celebració del Triatló B d’aquest diumenge comportarà afectacions viàries. La circulació a la carretera C150a, des de la cruïlla de Lió fins al passeig de la Draga i a la carretera de Circumval·lació de l’Estany estarà tancada des de 2/4 de 9 del matí fins a 2/4 d’1 del migdia, així com el trànsit pel Passeig Dalmau, el darrer tram del Passeig de la Puda i la carretera GI-524, entre Banyoles i Sant Miquel de Campmajor. També es tancarà al trànsit des de ¾ de 8 fins a ¼ d’11 del matí la carretera GIP-5121, entre Banyoles i Esponellà.

Primera prova del calendari

El Triatló B de diumenge serà la primera prova del calendari de triatló a Banyoles. Després de diumenge, la propera cita serà el Triatló Internacional que se celebrarà el cap de setmana del 7 i el 8 de setembre i que convertirà Banyoles en la seu d’una de les proves de la Copa del Món de Triatló i d’una de les proves de la Copa del Món de Paratriatló. A més, se celebrarà també un classificatori per al Campionat d’Espanya i el Triatló de Catalunya, la prova degana del Triatló a Catalunya, i que arribarà aquest any a la 34a edició.