Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles reconeix l’alumnat amb millor nota a la Selectivitat

Tot els estudiants dels instituts de la ciutat han aprovat les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) i el Pla de l’Estany ha obtingut la millor nota de Catalunya

dimarts 11 juliol 2023

La sala d’actes de l’Ajuntament de Banyoles va acollir ahir al vespre l’acte de reconeixement als i les estudiants de segon de Batxillerat dels instituts de la ciutat que han obtingut millor nota a la Selectivitat. En total, són 14 noies i nois que han rebut una menció especial després d’obtenir una nota superior a 9 a les Proves d’Accés a la Universitat, que es van celebrar a mitjans de juny. 

L’acte va ser presidit per l’alcalde Miquel Noguer i les regidores d’Educació anterior i actual, Ester Busquets i Nani Comalat, respectivament. En el seu parlament, l’alcalde va felicitar “tots i cadascun dels i les prop de 160 alumnes dels instituts de Banyoles que han fet la Selectivitat i han situat el Pla de l’Estany com a millor comarca de Catalunya”. Miquel Noguer va traslladar la felicitació a tota la comunitat educativa i va afegir que “el reconeixement és un orgull de joves, de comunitat educativa i de ciutat”.

L’acte, en el qual hi van participar també els equips directius dels tres centres (INS Josep Brugulat, INS Pere Alsius i INS Pla de l’Estany) i familiars dels mateixos alumnes, es va tancar amb l’entrega d’un obsequi a cadascun dels estudiants.