Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles i el FC Barcelona renoven l’acord de col·laboració

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i el president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, han signat aquest migdia un conveni de col·laboració entre les dues institucions.

dimecres 06 març 2019

Des de 2008, l’Ajuntament de Banyoles i el Futbol Club Barcelona mantenen convenis de col·laboració que han permès impulsar a la ciutat diferents projectes esportius vinculats a l’entitat blaugrana i la seva Fundació.

El conveni que s’ha signat aquest migdia, i que serà vigent fins a finals de 2020, preveu la col·laboració entre les dues institucions per al desenvolupament i/o execució d’iniciatives conjuntes relacionades amb l’esport. Un d’aquests projectes, segons es detalla específicament en el conveni, serà la col·laboració del FC Barcelona en l’organització i promoció de la Copa del Món de Triatló i la Copa del Món de Paratriatló que se celebraran a Banyoles els dies 7 i 8 de setembre d’aquest any.

L’acord estableix també que el Futbol Club Barcelona facilitarà, sempre que sigui possible, l’organització de xerrades informatives per part dels tècnics de les àrees professionals esportives del Club a Banyoles.

Banyoles participa en campanyes de sensibilització de la Fundació Barça, com el projecte FutbolNet. A més, Banyoles compta amb un Cruyff Court, fruit de l’aliança entre la Fundació Cruyff, la Fundació Bancària ‘la Caixa’, la Fundació Barça i l’Ajuntament de Banyoles per fomentar la inclusió social de nens i joves especialment vulnerables a través de la pràctica de l’esport.