Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles aprova el cartipàs municipal per aquest mandat

El govern s’organitzarà al voltant de cinc grans àrees

divendres 05 juliol 2019

El govern municipal de l’Ajuntament de Banyoles s’organitzarà en aquest mandat al voltant de cinc grans àrees al capdavant de les quals s’hi situarà cadascun dels cinc tinents d’alcalde del consistori. L’Ajuntament ha ratificat aquesta tarda al ple municipal el cartipàs del govern municipal per als propers quatre anys.

El primer tinent d’alcalde serà Jordi Congost que encapçalarà l’àrea de Serveis Territorials. Dins aquesta àrea, Albert Tubert repetirà com a regidor d’Urbanisme i Activitat i assumirà a més Medi Ambient i Batlle d’Aigües, mentre que Lluís Costabella repetirà com a regidor de Via Pública i Jordi Congost, a Habitatge i programes de barris.

La segona gran àrea serà la de Serveis Generals que encapçalarà Ester Busquets com a segona tinent d’alcalde. Dins aquesta àrea, Jordi Congost serà el regidor de Recursos Humans i Clàudia Massó, d’Administració, Comunicació i Participació, Noves Tecnologies i Oficina d’Atenció Ciutadana.

Miquel Cuenca serà el tercer tinent d’alcalde i dirigirà l’Àrea de Serveis a les persones, dins la qual ell mateix serà el regidor de Cultura i patrimoni cultural i de festes. Jordi Congost repetirà com a regidor d’Esports i Ester Busquets com a regidora d’Educació i Benestar Social. Gemma Feixas assumeix la regidoria de Joventut i Anna Tarafa, la de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció Econòmica.

Lluís Costabella, com a quart tinent d’alcalde, encapçalarà l’Àrea de Seguretat Pública, on ell mateix assumirà les regidories de Policia i Sancions. Per últim, Anna Tarafa, com a cinquena Tinent d’Alcalde, dirigirà l’Àrea de Serveis Econòmics on Gemma Feixas serà la regidora d’Hisenda i Serveis Econòmics.

L’alcalde, Miquel Noguer, ha destacat que es tracta d’un govern que “dona continuïtat a la línia traçada en els darrers mandats per encarar els grans projectes de ciutat”.

Foto: Pere Duran