Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dani Nel·lo estrena a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles el seu nou projecte

Serà el primer escenari de les comarques gironines on es podrà veure ‘Dani Nel·lo + Organ Trio’

dimecres 25 gener 2023

El nou projecte de Dani Nel·lo es podrà veure per primer cop a les comarques de Girona aquest divendres a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles. ‘Dani Nel·lo + Organ Trio’ presentaran Grand Prix, un EP amb quatre nous temes, en el que serà el retorn a la capital del Pla de l’Estany del saxofonista barceloní, dins el festival Sax-o-Rama. Les entrades (12€ anticipada/15€ a taquilla) ja estan a la venda al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat). 

Des de finals dels anys 50, saxofonistes de “rhythm&blues” i de jazz es van associar amb organistes per cuinar un nou so. El que aconseguiren plegats va ser una sonoritat molt potent amb pocs elements. Inspirant-se en elles, el barceloní Dani Nel·lo ha estat treballant en un nou projecte amb noves composicions i una nova formació amb Gerard Nieto a l'orgue, Martín Burguez, a la guitarra i Ramón Ángel Rey, a la bateria, sota el nom de ‘Dani Nel·lo + Organ Trio’. 

El saxofonista Dani Nel·lo amb la seva nova formació presenta Grand Prix, un treball discogràfic que va veure la llum la tardor del 2022. Banyoles serà el primer escenari de les comarques gironines en acollir aquest nou projecte del barceloní, en el que serà el seu retorn a la capital del Pla de l’Estany emmarcat en el festival Sax-o-rama. A més d’oferir els nous temes inclosos a l’EP Grand Prix també es podrà gaudir d’una selecció de les seves composicions més representatives passades pel nou so. 

El concert de ‘Dani Nel·lo + Organ Trio’ es podrà veure aquest divendres 27 de gener a les 20h a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles. Les entrades (12€ anticipada/15€ a taquilla) ja es poden adquirir al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat) o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.