Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat sobre el coronavirus 24/04/20 a les 16:10

La comissió de seguiment de l’evolució de l’emergència sanitària de l’Ajuntament de Banyoles, reunida de nou avui divendres al matí, ha acordat informar de les següents mesures davant de l’alarma sanitària decretada pel COVID-19:

divendres 24 abril 2020

  • Després de la celebració ahir d’una diada de Sant Jordi excepcional, l’Ajuntament vol traslladar l’agraïment a la ciutadania, per la seva participació de forma activa en la iniciativa ‘Omplim de roses els balcons i de lectures les xarxes’.
  • Aquesta setmana l’Ajuntament s’ha reunit per videoconferència amb l’Associació Banyoles Comerç i Turisme, en una trobada que va comptar amb la participació d’una seixantena d’establiments, i amb el Gremi de Perruquers del Pla de l’Estany. En les dues trobades, des del consistori s’ha traslladat als empresaris les mesures que s’han pres, com l’obertura de l’Oficina d’Atenció Empresarial, i les accions amb què està treballant el consistori, i s’han escoltat les seves propostes i inquietuds. Cal recordar que, en la primera setmana de funcionament, l’Oficina d’Atenció Empresarial, ha atès prop d’un centenar de consultes d’empresaris, autònoms i treballadors.
  • D’altra banda, es recorda als ciutadans i ciutadanes la necessitat que, en aquests temps d’estat d’alarma i confinament, el civisme i la neteja són més necessaris que mai i, per tant, els propietaris de gossos cal que recullin les deposicions de les seves mascotes.

Banyoles, 24 d’abril de 2020