Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles adapta les activitats culturals al toc de queda

Els espectacles a l’Auditori i el Teatre Municipal s’avancen a les 8 del vespre per adequar-los al nou decret, exceptuant Els Brugarol, que ja estava programt a 2/4 de 9. Se suspèn l’estrena de l’espectacle Angelus Novus per la impossibilitat de complir amb els horaris en els assajos

dimarts 27 octubre 2020

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles ha acordat avui reprogramar els espectacles culturals previstos fins al 9 de novembre per adequar-los al nou decret de toc de queda, que estableix la finalització de les activitats culturals a les 10 del vespre. Les mesures comportaran també canvis en algunes de les classes de l’Aula de Teatre i se suspendrà l’espectacle Angelus Novus, davant la impossibilitat de poder fer els assajos de l’obra dins els horaris.

La mesura afectarà el documental Amazona, previst per aquest dijous a l’Auditori de l’Ateneu que es reprograma a les 8 del vespre en comptes de les 9. També s’avança a les 8 del vespre l’espectacle El nus la flor, previst també a l’Auditori de l’Ateneu el divendres 7 de novembre.

Pel que fa al Teatre Municipal, i dins la programació del Festival Temporada Alta, es manté a la mateixa hora l’espectacle Els Brugarol d’aquest dissabte 31 d’octubre perquè ja estava previst a 2/4 de 9 del vespre.

El nou decret de toc de queda afectarà també els horaris d’alguns dels grups de l’Aula de Teatre. D’aquesta manera, s’han reprogramat les classes dels grups que acabaven a les 10 del vespre perquè acabin a les 9.

La mesura ha comportat també la suspensió de l’espectacle Angelus Novus que s’havia de fer del 27 al 29 de novembre a la Factoria d’Arts Escèniques i que anava a càrrec de la nova companyia Eironeia Teatre. En aquest cas, la suspensió respon a la impossibilitat de poder fer els assajos de l’obra dins els horaris que estableix el toc de queda.

Pel que fa a la resta d’equipaments culturals, la Biblioteca i els Museus de Banyoles, es mantenen els horaris de les diferents activitats previstes perquè ja es fan dins els horaris previstos en el nou decret.

Nous horaris als equipaments esportius

Pel que fa als equipaments esportius, camps de futbol i pavellons esportius, es tancaran també a les 9 del vespre, en compliment del nou decret.