Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles inicia una ronda de trobades amb les entitats veïnals

Es fan mentre no es puguin celebrar els consells de barri

dilluns 27 setembre 2021

L’Ajuntament de Banyoles ha iniciat una ronda de trobades amb les entitats veïnals de la ciutat. Les reunions es fan amb aforament limitat i amb representants de les associacions de barri per conèixer les demandes de les entitats. 

Les trobades s’han iniciat durant aquest mes de setembre i es preveu que s’allarguin fins novembre i es faran amb les associacions de veïns de Mas Palau, Canaleta, Can Puig, la Farga, Sant Pere, Vila Olímpica i la Plaça de les Rodes, que estan constituïdes com a consell de barri, i també s’hi ha afegit la de la Plaça del Teatre, per la seva especificitat. Les reunions es fan a la sala de plens de l’Ajuntament i hi participen representants del govern municipal, de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra i de la mateixa entitat veïnal. Com es fa en els consells de barri, a les reunions s’informa als representants de les entitats del dia a dia dels projectes de ciutat i després hi ha torn de preguntes i respostes per atendre les demandes del barri en qüestió. 

La regidora de Participació de l’Ajuntament de Banyoles, Clàudia Massó, ha destacat que “malgrat durant tot aquest temps hem estat en contacte permanent amb les entitats veïnals, ens faltava recuperar aquestes trobades periòdiques que, malgrat siguin amb aforament limitat, ens permeten mantenir contacte directe amb els veïns i veïnes i conèixer el pols del barri”. Clàudia Massó ha remarcat que “igualment hem treballat amb els barris en totes aquelles demandes i millores que ens han fet arribar i també, quan s’han pogut reprendre, per celebrar les festes dels barris”. 

L’Ajuntament treballa amb l’objectiu que els consells de barri es puguin reprendre a partir del mes de maig en els formats habituals.