Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles convoca la 4a edició del concurs de pintura mural dedicat a la mobilitat

S’hi poden presentar artistes de Banyoles i comarca fins al proper 20 d’octubre

dilluns 02 octubre 2023

L’Ajuntament de Banyoles ha convocat la quarta edició del concurs de pintura mural sobre la mobilitat sostenible. El concurs, dotat amb un premi de 1.000 euros, està obert tant a artistes professionals com amateurs de Banyoles i de la resta de municipis del Pla de l’Estany. Poden presentar les seves obres fins al proper 20 d’octubre al migdia. 

L’objectiu del concurs és projectar Banyoles com a ciutat de la bicicleta i fomentar-ne l’ús a la ciutat, a l’hora que també es promou la creació artística i l’obra d’artistes locals. La convocatòria del concurs forma part de les activitats impulsades dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

El mural es pintarà en una part del carrer Carmelites Velles a continuació de les obres guanyadores de les anteriors edicions del concurs, que ja van ser pintades pels mateixos artistes guanyadors. La convocatòria està oberta tant a artistes professionals com amateurs de Banyoles i la resta de municipis del Pla de l’Estany. 

El disseny guanyador serà escollit per un jurat format pels pintors Lluís Roura i Gonzalo Tabuenca, regidors municipals i representants de l’Escola de Natura i rebrà un premi de 1.000 euros. Una vegada escollida la proposta guanyadora, els artistes guardonats s’encarregaran de pintar el mural a la paret escollida. 

El termini de presentació de propostes s’acabarà el proper divendres 20 d’octubre a les 2 del migdia i les bases del concurs es poden consultar al web de l’Ajuntament de Banyoles (www.banyoles.cat).