Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles celebra la Nit dels Museus amb una visita teatralitzada nocturna a Vilauba

Demà dijous es farà jornada de portes al Museu Darder, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus

dimecres 17 maig 2023

Els Museus de Banyoles celebraran aquest dissabte la nit dels museus amb una visita teatralitzada nocturna a la vil·la romana de Vilauba. Serà la primera vegada que aquesta visita es programa en edició nocturna i les entrades ja estan exhaurides. Demà dijous es farà també jornada de portes obertes al Museu Darder, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus. 

Serà una nit especial per als habitants de Vilauba perquè es casa la filla del propietari i estan de festa. Els visitants assistiran, com a convidats inesperats, a una cerimònia de casament a la romana. Serà un casament tradicional seguint els ritus o les coses es torçaran? 

La visita Nocturna Nuptiae es farà aquest dissabte 20 de maig a les 9 del vespre al mateix jaciment i les entrades, que són gratuïtes, ja estan exhaurides des de fa dies. 

Paral·lelament a la Nit dels Museus, demà dijous se celebrarà el Dia Internacional dels Museus i el Museu Darder farà una jornada de portes obertes per commemorar la celebració. El museu es podrà visitar gratuïtament de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de les 4 a 2/4 de 7 de la tarda.