Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles amplia l'activitat "Juguem" a la nit

El ‘Juguem’, la jornada de jocs al carrer organitzada per les AMPES de Banyoles i el Servei d’Educació, s’ampliarà aquesta any per primera vegada fins a la nit. La jornada, que es farà aquest dissabte 4 de maig a la Plaça Major, s’allargarà fins a les 12 de la nit amb l’objectiu d’ampliar els públics participants.

dijous 02 maig 2019

L’activitat ‘Juguem’ se celebra com a tancament del cicle ‘Eduquem en família’, que s’organitza durant el curs escolar. Aquest dissabte la Plaça Major s’omplirà de jocs de taula moderns, jocs de construcció, espais d’experimentació i joc lliure per als més petits i jocs moderns per als més grans.

‘Juguem’ és una activitat pensada per a totes les edats perquè hi participin tant petits i joves com adults i famílies, posant en valor el joc com a eina educativa. En aquest sentit, des de l’’Eduquem en família’ i el Servei d’Educació de l’Ajuntament s’ha volgut ampliar aquest any la jornada fins a les 12 de la nit amb l’objectiu d’arribar a més públics i trencar mites al voltant dels jocs de taula moderns.

L’activitat començarà a 2/4 de 5 de la tarda a la plaça Major. Fins a les 8 del vespre, i amb el suport de Ludus Mundi, hi haurà jocs per a totes les edats. A partir de 2/4 de 8 i fins a les 9 del vespre, hi haurà jocs amb música amb Dani Guijarro. I fins les 12 de la nit, s’iniciarà el ‘Juguem de nit’ amb jocs de taula moderns tant per a joves com per a adults.

A la jornada, hi participaran també els bars de la Plaça Major que oferiran descomptes per sopar als participants.

‘Juguem’ forma part del cicle d’activitats per a famílies ‘Eduquem en família’, organitzat per les associacions de pares i mares d’alumnes de les escoles de Banyoles i el Servei d’Educació de l’Ajuntament.