Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles acollirà el Campus Beto Borregán d’hoquei

Organitzat conjuntament amb l’Ajuntament i el Club Hoquei Banyoles, es farà aquest juliol al pavelló del Pla de l’Ametller

divendres 28 maig 2021

Banyoles acollirà aquest estiu el Campus Beto Borregán d’hoquei sobre patins. El campus, que es farà per primera vegada a Banyoles, està organitzat conjuntament amb l’Ajuntament i el Club Hoquei Banyoles i es farà en dues setmanes de juliol al pavelló del Pla de l’Ametller.

El Campus Beto Borregán s’ha presentat aquest matí en una roda de premsa al mateix pavelló del Pla de l’Ametller. En l’acte, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Banyoles, Jordi Congost, ha destacat que “és un luxe que un dels millors jugadors de la història organitzi un campus a la nostra ciutat” i ha afegit que des de l’àrea d’Esports del consistori “hem d’estar preparats per respondre a les noves inquietuds dels més joves. Estem segur que tot anirà bé i que, per tant, la relació entre les tres parts s’allargarà”. Finalment, ha agraït el paper del Club Hoquei Banyoles “per la bona feina de base i de formació” que duu a terme.

Per la seva banda, Beto Borregán ha assegurat estar “molt il·lusionat” i ha explicat que “feia vuit anys que el campus tenia lloc a Ribes de Freser i va sorgir l’oportunitat de dur-lo a Banyoles, un lloc ideal”. Respecte a quin és l’objectiu principal del campus, ha subratllat que el més important és que “els nens s’ho passin bé. Que aprenguin, però que gaudeixin i facin amics”. Per acabar, ha subratllat que està “obert a tothom, fins a tot nens i nenes de fora de Catalunya, com ho demostra el fet que ja s’ha inscrit gent d’Anglaterra”.

El campus Beto Borregán combina la pràctica i el perfeccionament de l’hoquei patins per a nois i noies d’entre 9 i 17 anys. El campus se centrarà a millorar la tècnica i la tàctica individual de cadascun dels esportistes participants i comptarà amb la participació d’un equip professional i tècnics de primer nivell. A més de l’hoquei sobre patins, els esportistes portaran a terme també activitats d’oci a l’entorn de Banyoles.

El campus es farà les dues primeres setmanes de juliol en dos torns, un per a nois i noies d’entre 9 i 12 anys, i un segon torn per a nois i noies d’entre 9 i 13 anys. Ja hi ha un centenar d’infants i joves inscrits, no només de Banyoles i el Pla de l’Estany, sinó d’altres municipis catalans.

L’organització del campus Beto Borregán compta amb el suport del Club Hoquei Banyoles. La seva presidenta Anna Teixidor ha destacat que “l’organització del campus a Banyoles és una manera àgil i útil de fomentar l’hoquei a la ciutat. Estem creixent cada vegada més, como ho demostra que, malgrat la covid-19, hem augmentat el número de jugadors”.

Creat el 2013, el Club Hoquei Banyoles compta amb uns 50 jugadors de Banyoles i de la resta de municipis del Pla de l’Estany, així com de comarques veïnes.