Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project presenten a les comarques gironines un espectacle de gran format que ret homenatge a la cançó francesa

L’espectacle, que porta per nom “La Tendresse”, es presentarà a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles aquest diumenge a les 7 de la tarda

dimarts 12 març 2019

Amb catorze músics, un director arranjador i una intèrpret sobre l’escenari, l’espectacle suposa la unió entre les cançons franceses que més li agraden a l’Anna Roig i les composicions exquisides i curoses de l’Àlex Cassanyes. Peces de Jacques Brel, Claude Nougaro, Serge Gainsbourg, Barbara i altres autors que, en descobrir-les i enamorar-se’n, l’Anna havia anat guardant en un calaix esperant poder-les cantar algun dia. Casualment, totes amb algun punt d’aquesta tan necessària tendresa de la que sovint sembla que estigui mancada el món.

Arranjaments amb l’equilibri just entre potència i dolçor i plens de matisos, com la tendresa. Perfectes per gaudir encara més d’aquestes cançons, amb una nova sonoritat que els ret un grat homenatge, tant per l’exquisidesa en l’escriptura de l’acompanyament musical com per la delicadesa dels músics en la seva interpretació.

Anna Roig tornarà als escenaris banyolins per tercera vegada, el seu primer concert a Banyoles va ser l’any 2010, dins el marc de l’(a)phònica, Festival de la Veu de Banyoles, on va presentar el seu disc de debut Anna Roig i l’ombre de ton chien (Satélite K, 2009). L’any 2014, emmarcat dins la programació estable d’arts escèniques, va presentar en primícia a les comarques gironines el seu treball Un pas i neu i un pas (Satélite K, 2014)

Les entrades, amb un preu de 10 € anticipada i 13 € a taquilla, es poden adquirir a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres de 8:30 h a 14:45 h).