Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Romeria al Santuari del Collell

Dia: dissabte, 7 de setembre. Les diferents parròquies del Pla de l’Estany organitzen una romeria al Santuari del Collell. Es tracta d’una anada oberta a tothom en la qual hi participen persones de procedències i d’edats ben diverses. El lema d’aquest any és “Ets Llum”. Les activitats començaran a les 11 h amb grups de treball, una estona de lleure, la celebració de l’Eucaristia i el dinar comunitari que tindrà lloc a les dues. La romeria es clourà amb un petit concert per un grup de joves.

  • Romeria al Santuari del Collell
  • 2019-09-07T11:00:00+02:00
  • 2019-09-07T23:59:59+02:00
  • Dia: dissabte, 7 de setembre. Les diferents parròquies del Pla de l’Estany organitzen una romeria al Santuari del Collell. Es tracta d’una anada oberta a tothom en la qual hi participen persones de procedències i d’edats ben diverses. El lema d’aquest any és “Ets Llum”. Les activitats començaran a les 11 h amb grups de treball, una estona de lleure, la celebració de l’Eucaristia i el dinar comunitari que tindrà lloc a les dues. La romeria es clourà amb un petit concert per un grup de joves.

Pel desplaçament, a banda dels cotxes particulars, hi haurà transport amb autocar des dels diferents pobles. Les persones que estiguin interessades a venir-hi amb bus o participar en el dinar (15 Euros), cal inscriure’s abans del 3 de setembre a la parròquia.

També hi ha un grup que combina l’anada amb un recorregut amb cotxe i el tram final a peu, amb uns 35-40 minuts de caminada, que surten des del carrer Servites (costat de Correus), a les 9 h.

Més informació: a/e: smturers@gmail.com

  • Quan? 07/09/2019 des de 11:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal